Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים

למילוי..
חצי קילו בשר טחון..
2 בצלים קצוצים..
2 כוסות אורז..שטוף.
3 שיני שום קצוצות..
רסק עגבניות קטן.
מלח.
פלפל שחור..
אבקת מרק עוף.
שמן לערבב…
2 חבילות עלי מנגולד מופרדים גבעולים ועלים לחוד..
עלי נענע..
מלח.
אבקת מרק עוף…
מלח לימון או מיץ מלימון שלם..
3 כוסות מים רותחים..

אופן ההכנה
את העלים לשטוף טוב במים…לחלוט במים חמים ולהעביר מיד למי קרח או לשטוף במים מהברז…
לחתוך כל עלה ולהוציא את העוקץ באמצע…
לשים מהמלית ולגלגל בהדיקות…
בסיר רחב לרפד בגבעולים שניקינו..אםשרי לשים עגבניה פרוסה…לסדר את העלים שגלגלנו בצפיפות…
לשים עלי נענע מלמעלה…
לתבל במלח פלפל שחור אבקת מרק עוף מלח לימון או מיץ מלימון שלם…
להוסיף מעט שמן זית….
לשפוך 3 כוסות מים רותחים ולכסות הכל עם צלחת שטוחה כדי להדק את העלים..לתת רתיחה..להוציא צלחת לבשל על להבה נמוכה במשך 50 דקות או עד שהאורז מתרכך

עלי סלק במילוי בשר ואורז
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים