Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 עלים של פילו
1 כוס פיסטוק טחון גס
1 כוס אגוזי מלך טחון גס
100 גרם מחמאה
4 כפות סוכר חום
4 כפות דבש

אופן ההכנה
1)מחממים בסיר קטן את המחמאה ,דבש וסוכר עד לרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ומוסיפים את הפיסטוק עם האגוזי מלך , מערבבים היטב ומקררים

2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן

3)מניחים את המלית לאורך ומקפלים את הצדדים ומגלגלים לרולדה

4) מניחים על נייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון וגם התחתון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 20 עד 25 דק עד להזהבה

הכנת הסירופ
שמים בסיר 1 כוס סוכר ו1כום מים ו2 כפות דבש עד לקבלת סירופ דביק ושופכים על הבצק פילו חותכים לחתיכות קטנות בעדינות אבל ממש בעדינות
מפזרים פיסטוק ומגישים
בהצלחה

Jacqueline fadelon

עלי פילו במילוי פיסטוק ואגוזי מלך_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים