למילוי:
חצי קילו בשר טחון
חצי כוס זיתים פרוסים לשלוק במים לסנן.
חופן פטרוזיליה
2 גזר מגורד
עגבניה מגורדת
בצל קצוץ
2 שיני שום
פלפל לבן, מלח
רבע כוס שמן זית.
לערבב וללוש הכל ביחד.
❤לבצק:
כוס מים פושרים
כפית מלח
2 כפיות סוכר
ביצה
קמח בין 2-2.5 כוסות (כמה שנכנס)
כפית חומץ
אופן ההכנה:
את כל המרכיבים לבצק מערבבים עד לקבלת בצק ללא גושים .את הבצק שולחים למנוחה, מכסים במטלית במשך 20 דקות
ליצור כדורים מהבצק ,
לרדד, לשים באמצע מלית,
צובטים את הקצוות לסגירת הצ'יבוריק
מרדדים לקוטר המחבת
מחממים את המחבת עם ממש מעט שמן.
וצורבים משניי הצדדים.