בקערת זכוכית להניח
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
להמיס במיקרוגל.
לערבב היטב
להוסיף 1 כף מלאה נס קפה
2/3 כוס סוכר חום
3 ביצים אחת אחר השנייה ולהמשיך לערבב.
3/4 כוס קמח לבן רגיל מנופה
1 איסטנט פודינג שוקולד
1 1/3 כוס שוקולד ציפס- אני שמה חלק נטיפי חמאת בוטנים ,חלק שוקולד מריר וחלק שוקולד חלב
לשטח הכול בתבנית עם נייר אפיה.
לאפות בחום בינוני 26 דקות.
חומיות נהדרות …מכינים בכמה דקות ללא מערבל
מבטיחה… החומיות הטובות ביותר.
מיועד לתבנית בגודל 20 ס"מ על 12 ס"מ.
לחתוך לפזר מעט אבקת סוכר ולהנות….