לפאדג'
150 גר שוקולד מריר
120 גר חמאה
1/2 כוס סוכר חום
4 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1 כוס אגוזי מלך טחונים גס
1/4 כוס בוטנים קלופים טחונים דק
למוס ערמונים
200 גר שוקולד חלבי
2 מיכלי שמנת מתוקה
100 גר אבקת סוכר
150 גר מחית ערמונים
1 מיכל גבינת שמנת- סימפוניה
הכנה
ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר חום.מערבבים לתערובת אחידה
מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.
מקפלים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.
מקפלים לתערובת, אגוזי מלך ובוטנים טחונים מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית 24 165% עד למבחן הקיסם הלח ומקררים.
למוס
14 גר גילטין ו3 כפות חלב, ממיסים ביחד ומניחים בצד להתמצקות.
ממיסים במיקרו שוקולד חלבי ו1 מיכל שמנת מתוקה ומערבבים.
מחממים גילטין במיקרו לאחר שהתמצק ומעבירים דרך מסננת לתערובת השוקולד וממזגים.
מקציפים 1 שמנת עם אבקת סוכר לקצף יציב.
מוסיפים לקצף, שוקולד מומס, גבינה ומחית ערמוניםומאחדים הכל לבלילה אחידה.
מוזגים מעל הפאדג' מיישרים ומשאירים להתיצבות במקרר….