בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)
המצרכים:
לבצק:
1 חבילת חמאה כפולה
1 גביע שמנת חמוצה
1 חבילה קמח תופח מאילו
למלית:
1 ק"ג אפרסקים מנוקים וחתוכים לרבעים
2 כפות סוכר
2\1 כפית קינמון
4\3 כוס אגוזים גרוסים
להכניס את האפרסק עם הסוכר והקינמון לסיר
ולבשל על להבה נמוכה עד ריכוך הפרי וצמצום הנוזלים. ולצנן…
ההכנת הבצק:
לערבב את כל חומרי הבצק יחד, ללוש היטב
ולהכניס למקרר למשך שעתיים. |
הכנת העוגה:
לקחת תבנית מאורכת משומנת ולשטח בה שכבת בצק
על הבצק להוסיף בנדיבות חתוכי אפרסקים ואגוזים גרוסים
ומעל לגלגל בצק ולסדר שתי וערב, לפזר מעט סוכר וקינמון
ולתנור שחומם מראש למשך-45 דקות על 180 מעלות
כל הזכויות שמורות C