Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ביצים
1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)
3 כפות מים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מכינה בצק מכל החומרים
קמח מוסיפה בסוף.
מחלקת את הבצק –
תבנית פאי 24( והחלק שנשאר שמתי בתבנית קטנה)
מרדדת 3/4 מהבצק
בתבנית עם נייר אפיה
מפזרת חלווה בנדיבות
שמה שקדים / אגוזים.
אופה ב- 180 מעלות
כ-40 דקות.
שופכת מייפל על העוגה החמה.

פאי בצק פריך עם חלווה ושקדים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים