בצק:
21/2 כוסות קמח
1/2 כוס אבקת סוכר
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
במעבד מזון לעבד קמח אבקת סוכר חמאה לתערובת פירורית להוסיף את הביצה ולעבד בפולסים עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעה. לרדד את הבצק ולהעביר לתבנית פאי גבוהה 26 להדק את הבצק לתבנית ולדפנות לדקור במזלג ולהקפיא ל20 דקות. לאפות אפיה עיוורת בחום של 170 20 דקות להוציא להוריד את את נייר האפיה עם המשקולת ולאפות עד שמזהיב ולקרר.
מוס מנגו:
200 גר' מחית מנגו
1/4 כוס סוכר
8 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים
250 גר' שמנת להקצפה
1 גבינת נפוליאון
1/2 כוס סוכר
לבשל מחית מנגו וסוכר עד שהסוכר נמס להוסיף ג'לטין מומס לערבב היטב ולקרר. להקציף שמנת גבינה וסוכר לקצף רך להוסיף את מחית המנגו ולהקציף מעט לאיחוד, להעביר את המוס על הקלתית ולהקפיא עד להתייצבות.
קרם וניל:
1 שמנת להקצפה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
להקציף הכל יחד עד לקבלת קרם יציב להעביר מעל מוס המנגו ולהקפיא להתייצבות
לקחת 3 יח' מנגו לחתוך ולקשט.