Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק
300 גר קמח
80 ג שקדים טחונים
80 גר א. סוכר
200 גר חמאה
ביצה אחת

ללוש את כל החומרים , להוסיף ביצה בסוף

מלית:
מיכל שמנת מתוקה
גביע שמנת חמוצה
פודינג בטעם וניל צרפתי
100 גר אסוכר
3 ביצים
לערבב לצקת על הבצק ולאפות 3/4 אפייה בחום של 170.

להוציא להניח משמשים ולהחזיר לאפייה לעוד רבע שעה.
לצנן…להבריש משמשים בקונפיטורת משמשים…

פאי משמשים בקרם וניל צרפתי
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

521 מתכונים