לבצק:
2 כוסות קמח
100 גרם מרגרינה או מחמאה
100 גרם סוכר
1 חלמון
כף תמצית וניל
לערבב את כל החומרים יחד לשטח תבנית או תבניות קטנות שהשוליים קצת בחוץ לנקב מעט ולאפות עד שמוכן כ20 דקות על 170 מעלות לצנן להכין קרם שנית מ1/2 ליטר חלב 1 כוס סוכר 2 חלמונים 3,5 כפות קורנפלור כף וניל ׁׁׁׁׁׁׁ1 שמנת מתוקה לא חייב )הכנה להרתיח החלב עם הוניל והסוכר לקחת מהחלב כוס לשים בקערה את הקורנפלור והחלמונים לערבב טוב ולישפות את העיסה לסיר החלב הרותח ולערבב טוב טוב לצנן מעט אם רוצים גם שמנת מתוקה יש להקציף השמנת ולערבב יחד לישפול על האי לשים פירות איזה שרוצים ובעונה לסדר מעט ליטבול מברשת בקולקוזה ולהבריש הפירות להברקה