לבצק:
1/2 חבילת מרגרינה
1/2 כוס שמן
1/2 מיץ תפוזים או מים
1/2 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 אבקת וניל
קמח-כמה שנכנס….
הכנת הבצק:
ללוש את כל החומרים יחד ולהוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש
לקצפת:
1 קצפת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
הכנת הקצפת:
להקציף הכל יחד עד לקצף יציב
1 סלסלת תותים
1 ג'לי תותים
***לחתוך את התותים לפרוסות
הרכבת העוגה:
לשטח את הבצק על התבנית ולחורר בעזרת מזלג
לאפות בתנור עד לקבלת צבע זהוב
להוציא,לקרר ולמרוח את הקצפת
על הקצפת לסדר את פרוסות התותים ומעל לשפוך את הג'לי
לשלוח למקרר לשעתיים