Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:

50 גרם חמאה
כוס אבקת סוכר.
ביצה
2 כוסות קמח והפעם השתמשתי בקמח תופח.

למילוי:
3 תפוחים חתוכים לקוביות.
חופן צימוקים שחורים
כף סוכר חום
כפית קינמון
25 גרם חמאה
מעט רום.
ללוש את הבצק עד שמתאחד לבצק רך ונעים
להכניס למקרר לרבע שעה.
את התפוחים לבשל עם חומרי המילוי 10 דקות עד מעט התרככות .
משאירים בצד שיתקרר.
מוציאים את הבצק מחלקים ל2 חלקים.
חלק אחד משטחים בתחתית התבנית
יוצקים את תערובת התפוחים מעל
ואז לוקחים את החלק השני של הבצק ומגרדים מעל המילוי
אופים בחום 180
40 דקות עד שמזהיב

פאי תפוחים וצימוקים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכוני
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים