Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גר' חמאה קרה
1 ביצה
2/3 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3/4 2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה

קרם שקדים:
110 גר' חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר
100 גר' שקדים טחונים
40 גר' קורנפלור
2 ביצים

מלית תפוחים:
7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביית או רבעים
1 כוס סוכר
1/2 כף קינמון

בצק:
לערבל במקסר חמאה סוכר ביצה ותמצית וניל.
להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבל עד קבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
לחתוך 1/3 מכמות הבצק ולשים בצד. לרדד את הבצק ולשים על תבנית פאי משומנת ולהדק.

קרם שקדים:
להקציף חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת אוורירית, להוסיף את השקדים והקורנפלור ולערבל עד לאיחוד להוסיף ביצים ולהמשיך להקציף עד קבלת קרם אחיד, לשים על הבצק.

מלית תפוחים:
לשים את כל חומרי המלית בסיר ולבשל עד לריכוך התפוחים לקרר ולסדר על קרם השקדים.
ובשארית הבצק ששמנו בצד לרדד לחתוך לרצועות ולסדר מעל התפוחים.

פאי תפוחים וקרם שקדים🍎🍎_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים