Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 תפו"א מבושלים ומעוכים דרך מסננת.
120 גרם קורנפלור.
2 כפות אבקת סוכר.
חצי כפית קינמון.
רבע כפית הל טחון.
קורט מלח.
כף גרדת תפוז

אופן הכנה:
בקערה נשים את תפו"א ושאר החומרים.
לעבד עד קבלת בצק.
ליצור רצועות ולעשות צמה.
לטגן בשמן לא עמוק. עד קבלת צבע זהוב יפה.
לפזר אבקת סוכר או למרוח סירופ.

בהצלחה
🌺🌺

חטיפי פוטטוס מתוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים