Share with:


חלבי

אופן הכנה

250 גרם קמח
175 גרם חמאה
קורט מלח
6 כפות מי קרח
750 גרם תפוחי עץ
מיץ וקליפה של לימון אחד
2 כפות גדושות סוכר
שקית סוכר וניל
קורט קינמון
קורט זנגביל
50 גרם צימוקים
2 כפיות גדושות קורנפלור
ריבת משמש
מעט אבקת סוכר

בכל פרוסה כ-280 קלוריות

לערבב קמח , שומן ומלח עד שיווצרו פירורים . להוסיף מי קרח וללוש במהירות . לרדד עלה גדול ועלה קטן . לרפד בסיס תבניתבגדול ולנקבו במזלג כמה פעמים . לערבב פרוסות תפוחים עם מיץ לימון , סוכר , תבלינים ויתר החומרים .
לקצת את התערובת לתבנית ולכסות בעלה הקטן . ללחוץ היטב את שולי הבצק . לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות במשך 40 דקות . למרוח על העוגה החמה ריבה מחוממת . לקרר את העוגה ולמרוח אבקת סוכר מעורבבת במעט מים .
להגיש את העוגה בעודה חמה

פאי תפוחים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים