Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הכינה הבת שלי.
2 וחצי כוסות קמח.
1/2 כוס סוכר.
220 גרם חמאה או מחמאה.
ללוש היטב
לחלק את הבצק לשניים לכסות בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר.
לתפוחים: 4 תפוחים קלופים וחצויים לאורך
כף קינמון
כוס קורנפלור
מעט אגוז מוסקט
1/2כוס סוכר
לערבב את התפוחים עם כל מרכיבי המילוי.
לרדד את הבצק לסדר בתבנית פאי.
לצקת את התפוחים
לאדד את החצי השני של הבצק.
לחתוך לרצועות ולסדר את הרצועות מעל התפוחים בצורת שתי וערב.
למרוח חלמון מעל
לאפות בחום 200 מעלות
50 דקות.

פאי תפוחים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

244 מתכונים