Share with:


חלבי

אופן הכנה

למתכון 👇
המידות בכוס ח"פ קר

מצרכים :
1 כוס חלבונים (6 חלבונים)
2 כוסות סוכר
1שקית סוכר וניל
קמצוץ מלח

מילוי קצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה

אופן הכנת בסיס המרנג:
להקציף היטב את החלבונים עד למרקם ענן ולהוסיף בהדרגה את הסוכר והוניל
כל פעם כף סוכר עד לסיום כל הסוכר
מציירים על גבי נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס קטנה
או רינג קטן
מכניסים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים את המרנג על גבי נייר אפיה בצורת ספירלה (עיגול מלא)
ומעליו מזלפים מסגרת עגולה
כך שנוצר לנו מעין כוס קטנה
אופים בחום 80 מעלות טורבו
לאפות עד לייבוש המרנג בערך שעה וחצי עד שעתיים.
אם התנור שלכן ממש חזק אוליי תצטרכו טמפרטורה יותר קטנה
ממלאים את הפבלובה בקצפת
ומקשטים בריבת אוכמניות .
מומלץ לשמור במקפיא !
ולהוציא לפי הצורך חצי שעה לפני ההגשה .

בהצלחה אסתי ❤️

כמה כללים להצלחת המרנג
*כשמפרידים ביצים בשום פנים ואופן לא להשתמש עם חלבון שיש בו אפילו קמצוץ של חלמון!!
*הכלי צריך להיות נקי לחלוטין משומן וכו'

פבלובה במילוי וניל ואוכמניות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים