Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים לבצק:⚘
5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים
כפית וחצי מלח

למילוי:⚘
2 קישואים
1 בטטה
רבע חציל
כפית אורגנו
ענף רוזמרין
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

הכנה:
לנפות קמח לשים שמרים סוכר מים ללוש להוסיף שמן ומלח לתת לתפוח חצי שעה לכסות בניילון ניצמד ומגבת לשים במקום חמים בחורף לוקח יותר זמן .בנתיים חותכים את הירקות לריבועים מניחים בנייר אפיה אופים בתנור 40 דקות זורים עליהם 2 כפות שמן זית, אורגנו ,מלח גס, פלפל שחור גרוס רוזמרין מוציאים מהתנור
לחלק את הבצק לעיגולים או לאליפסה לרדד למרוח בשמן זית מעט לשים את הירקות מעל לתבל לתת לנוח 15 דקות ולאפות
25-30 דקות⚘roz

פוקצ'ה אנטיפסטי_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים