בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
לבצק:
1 ק"ג קמח מנופה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
1/2 2 כוסות מים
.
להוסיף מעל הפוקצ'ה:
טבעות בצל
פרוסות עגבנייה
רצועות דקיקות גמבה
טבעות זיתים (מגולענים)
שבבי אורגנו יבש
מעט שמן זית לכל פוקצ'ה
(וכל סוג ירקות שאוהבים)
אופן ההכנה:
בקערה עם קמח, סוכר ומלח לערבב ולהוסיף שמרים..
שמן ומים ללוש עד קבלת בצק רך וגמיש..
לכסות את הבצק ולהניח לו לתפוח עד הכפלתו..
אחרי שהבצק תפח לחלק אותו ל-30 כדורים ולבזוק מעל מעט שמן
לשטח ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה..
להניח על כל פוקצ'ה ירקות ולעטר בשבבי אורגנו, מלח וטיפות שמן זית..
לאפות בתנור שחומם מראש על חום 185 מעלות צלזיוס למשך כ- 25 דקות
עד השחמה יפה וקבלת פוקצ'ה קריספית ..
תהנו…
כל הזכויות שמורות C