Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח לחם שטימל מס 2
2 כפות שמרים יבשים
600 גר מים מהברז
2 כפיות מלח
חצי כוס שמן זית
3 כפות סוכר

במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לעבד ל10 דק.להעביר לקערה משומנת עם שמן זית.

להתפחה כשעה

להוריד נפח ולהתפיח שוב לרבע שעה
לשמן את הידים ליצור פוקצות.

עם ניר אפיה.
אני הוספתי רוזמרין ועגבניות מיובשות ומלח גרוס
לחמם תנור 200 מע
לאפות 15 דק.
כשיוצאות מהתנור לזלף שמן זית…

פוקצות
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים