בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
( פרווה)
500 גרם קמח
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
5 כפות שמן
1 כף שמרים יבשים
1/2 1 כוסות מים
לציפוי:
שמן זית
זעתר לבנוני
ההכנה:
לנפות את הקמח לקערה להוסיף את המצרכים היבשים לערבב ולהוסיף את הנוזלי.. ללוש לבצק רך וגמיש..
לכסות את הבצק ולהניח להתפחה ..
לחלק את הבצק ל-6 חלקים שווים
ליצור פוקצ׳ה אליפסית שטוחה להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולנעוץ אצבע וליצור גומות בבצק.. לפזר מעל זעתר ושמן זית..
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות צלזיוס למשך כ- 30 דקות..
כל הזכויות שמורות c