Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לבצק :
בכוס חד"פ קר:
בסיר:
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
טיפונת מלח
כוס וחצי קמח
3 ביצים m

אופן ההכנה :
להרתיח את כל המצרכי הבצק מלבד הקמח !
ולהכין בקערה כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת את כל הקמח לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה .
לכבות האש ולקרר את התערובת כ 40 דקות עד לקירור מלא !! שלב הקירור חשוב מאוד!
מעבירים את הבצק הקר לתוך קערת מיקסר ומוסיפים ביצה אחרי ביצה ולערבל במיקסר היטב היטב .
לבדוק אחרי 2 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם נמתח הבצק ולא נקרע .אם עדיין לא נדבק מוסיפים עוד ביצה .
סהכ 3 ביצים !
להכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנתר
לזלף ברווחים
מחממים תנור על 190-200 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור .

מילוי קצפת:
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
3 כפות סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
ולזלף את הפחזניות בקצפת

לציפוי הקרנץ:
200 גרם שוקולד לבן
כף שמן
6 כפות פיסטוק קלוי קצוץ

אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד מוסיפים את כף השמן מערבבים היטב
מוסיפים 4 כפות פיסטוקים קצוצים
מערבבים שוב
שומרים בצד 2 כפות פיסטוקים בצד לקישוט
מורחים מעט ציפוי קרנץ מעל כל פחזניה ומפזרים מעט פיסטוקים קצוצים !

טעים ונדיררררר אסתי 😋

 

מתכוןמתכון

פחזניות בציפוי קרנץ פיסטוק נדירות 🔥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים