לבשל על הגז ועד להמסה:
כוס מים
100 גרם חמאה או מחמאה לפרווה
קורט מלח
כף סוכר
להוסיף 1 כוס קמח אוסם כשל״פ לערבב היטב אין לחץ בזהירות רבה עד שהבצק יהיה מבושל .
להעביר למיקסר בוו גיטרה על נמוך ולהוצאת כל האדים.
להוסיף בהדרגה 4 ביצים
ביצה אחר ביצה עד להטמעה .
להכניס לשק זילוף ולזלף פחזניות
לקרם: להקציף
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
1 כוס חלב או לחילופין שמנת צימחית .
180 מעלות כ20 דקות
לציפוי ולא חובה 200 גרם שוקולד מריר
כף שמן להמיס בבן מרי או במיקרו בפולסים קצרים
לערבב היטב ולצפות . בהצלחה ❤️