מצרכים הדרושים
250 מ"ל חלב
100 גרם חמאה
1/2 כף מלח
1 כף וחצי סוכר
200 גרם קמח מצה
5 כפות קמח תפו"א
6 בצים גדולות Xl
למילוי:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
1) שמים על הגז את החלב עם החמאה , מלח וסוכר עד סף רתיחה
2) מסירים מהאש ומיד שופכים את הקמח מצה וקמח תפו"א , מערבבים עם כף עץ עד לקבלת כדור בצק
3)מוסיפים את הביצים אחד אחד עד שהביצים נבלעות לחלוטין בבצק
4) מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 20 דק?לא לפתוח את הדלת של התנור עד סיום האפייה
הכנת המלית
מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב ופודינג עד ליציבות וחותכים את העליון של הפחזניה , מזלפים וסוגרים , מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בהצלחה וחג שמח וכשר
Jacqueline fadelone