Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיר:
מידה בכוס ח'פ קר
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
4 כפיות סוכר שטוחות
1 שקית סוכר וניל
וקורט מלח
להרתיח ואז להכין בקערה :
כוס וחצי קמח
ולשפוך בפעם אחת הכל לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה .
לכבות האש ולקרר את התערובת כחצי שעה או יותר עד לקירור מלא .מוסיפים
כ 2 ביצים m
לערבב אחת אחת
לבדוק אחרי 2 ביצים בדיקה בעזרת 2 אצבעות אם הבצק נמתח ולא נקרע זה בסדר אם לא . מוסיפים ביצה שלישית
להכניס את התערובת
לשקית זילוף עם צנתר
לזלף ברווחים
מחממים תנור על 190 מעלות ואופים להזהבה נאה בערך 35 דק או עד להזהבה. מבלי לפתוח את התנור !
מילוי קצפת חלבית
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינק וניל
רבע כוס חלב
2 כפות סוכר
להקציף היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקצפת יציבה
לחתוך כל פחזניה בעזרת סכין
אבל לא עד הסוף .
ולזלף את הפחזניות בקצפת
לציפוי אפשר להמיס
100 גרם שוקולד חלב או מריר
2 כפות שמנת מתוקה
ולקשט מעל הפחזניה
בשוקולד מומס
מפזרים מעט פיסטוקים או שקדים קצוצים קלויים
בהצלחה אסתי ❤️

פחזניות מושלמות 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים