Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
1 כוס חלב
100 ג' חמאה
כפית סוכר
רבע כפית מלח
כפית תמצית וניל
1 וחצי כוס קמח תופח
3 ביצים

אופן ההכנה
בסיר קטן על להבה בנונית שמים את החלב אחרי שתי דקות את החמאה הסוכר המלח ותצית הוניל .
מבאים לרתיחה ושהחמאה נמסה מורידים מהאש ושמים את הקמח מערבבים טוב טוב עד שהקמח נבלע והדפנות נקיות..
מעבירים לקערה מצננים מעט ומוסיפים את הביצים כל פעם ביצה אחרי שהביצה הראשונה נתמעה..
מעבירים לשקית זילוף ויוצרים צורת פחזניה (לשים על מגש עם נילון נצמד לזלף על הניילון).
להכניס למקפיא ל 20 דקות ..
לחמם שמן עמוק ..לשים חתיכת גזר(שומר על השמן) כשהשמן חם מספיק להוציא את הפחזניות ולשים בשמן ..לטגן עד להזהבה להוציא לצלחת עם נייר סופג ..
לצנן ולמלא במה שרוצים. קרם וניל, קצפת , קצפת עם גבינה…וכו'.

פחזניות מטוגנות_מתכון של עינת חנניה – מאסטר מתכונים
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים