2 כוסות קמח
1/2 2 כוסות מים
100 גרם מרגרינה
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כפות סולת
מבשלים מים מרגרינה מלח וסוכר ומערבבים יש שנמס הכל מוסיפים את הקמח ןמערבבים טוב טוב עד שהשפות נקיות לצנן מעט מעבירים. למיקסר ומוסיפים 4 בצים אחת אחת עד שכל ביצה מיבלעת בבצק לזלף ולאפות 40 דקות כ180 מעלות אסור לפיתוח התנור באמצע רק שמקבלים צבע יפה ורפוי להוציא בהצלחה הלנה עוגיות. ……מילוי שמנת מתןקה 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב להקציף ולמלא ולפזר אבקת סוכר