26 יחידות
כוס חלב (חד פעמי קר)
100גר חמאה
3כפות סוכר
כוס קמח
1סוכר וניל
4ביצים
מילוי קרם
2 יח שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
לוקחים סיר שמים חלב, סוכר ,סוכר וניל וחמאה ועל הגז מרתחים מנמיכים אש מוסיפים קמח ומבשלים עד שמתאסף וניהיה גוש בצק.
מעברים לקערה ומקררים עם מיקסר שמים ביצה אחד אחרי שני. מעברים לשק זילוף עם צנטור כוכב.שמים נייר אפייה בתבנית ומזלפים פחזניות.
מחממים תנור ל180 מעלות ל30 דק.מקררים בתנור .
קרם
לוקחים כל המצרכים קרם מקצפים לקצף יציב מעברים לשק זילוף עם צנטר כוכב .
חותכים מלמעלה חתיכה של פחזניה מזלפים קרם וסוגרים.
מעל מפזרים אבקת סוכר.