500 גרם כבד עוף
3 בצלים גדולים חתוך לרצועות
1/2 מרגרינה מזולה
2 כפות דבש
2 כפות טריאקי
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
1/4 כוס יין אדום ,לא משנה איזה יין
ההכנה
1)צולים את הכבד בגריל
2)שמים מרגרינה במחבת ומטגנים בצל עד להזבה
3)מוסיפים את הכבד ו ממשיכים לטגן
לעוד 5 דק ומוסיפים את שאר המצרכים תוך כדי עירבוב
4) מוסיפים את היין ומצמצמים
4)מקררים, עושים צורה שרוצים השמיים הם הגבול ומגישים