Share with:


בשרי

אופן הכנה

500 גרם כבד עוף
3 בצלים גדולים חתוך לרצועות
1/2 מרגרינה מזולה
2 כפות דבש
2 כפות טריאקי
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
1/4 כוס יין אדום ,לא משנה איזה יין

ההכנה
1)צולים את הכבד בגריל
2)שמים מרגרינה במחבת ומטגנים בצל עד להזבה
3)מוסיפים את הכבד ו ממשיכים לטגן
לעוד 5 דק ומוסיפים את שאר המצרכים תוך כדי עירבוב
4) מוסיפים את היין ומצמצמים
4)מקררים, עושים צורה שרוצים השמיים הם הגבול ומגישים

פטה כבד עוף עם ריבת בצל
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים