Share with:


בשרי

אופן הכנה

פטריות פורטבלו גדולות
חצי קילו כבד צלוי מטעמי כשרות
פטריות מקופסא או טריות
בצק עלים
3 בצלים קצוצים
2 ביצים קשות
מלח פלפל שחור

מזהיבים את הבצלים בשמן
מוסיפים פטריות חתוכים מקופסא ..מערבבים טוב…
את הכבד והביצים חותכים קצוץ ומוסיפים למחבת מוסיפים תבלינים….
אפשרי לטחון במעבד מזון…
לפטריות הפורטבלו מורידים את הרגלים…מנגבים במגבת לחה…
קורצים מהבצק עלים עגולים ומסמנים תחתית לפטריות…
מניחים את הפטריות על בצק העלים…
ממלאים בכבד ופטריות…
מיתר הבצק מכינים רצועות ועושים שתי וערב…
מורחים ביצה מפזרים שוממשום…
תנור שחומם מראש 180 מעלות עד הזהבה ….. בערך 25 דקות

פטריות פורטבלו במילוי כבד ופטריות עטופים בבצק עלים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים