1 בצל חתוך לפלחים | |
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות | |
150 גרם פטריות שמפיניון | |
1 חבילת ערמונים | |
1 פלפל צ'ילי טרי חתוך לעיגולים | |
2 כפות רוטב טריאקי | |
1 כף וחצי כף סילאן | |
2 כפות רוטב טריאקי | |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס | |
מלח לפי הטעם | |
לפיזור: | |
חופן צנוברים | |
2 כפיות שומשום קלוי |
1) מטגנים את הבצל ל 2 דק
2) מכניסים את הבטטה , פלפל צ'ילי וערמונים ואת כל השאר מערבבים
3) מוסיפים את הפיטריות רק שהבטטה מבושלת ועוד כמה דק על הגז וזה מוכן
4) מפזרים צנוברים ושומשום ואפשר להגיש