Share with:


מה צריך?

1 בצל חתוך לפלחים
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
150 גרם פטריות שמפיניון
1 חבילת ערמונים
1 פלפל צ'ילי טרי חתוך לעיגולים
2 כפות רוטב טריאקי
1 כף וחצי כף סילאן
2 כפות רוטב טריאקי
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
לפיזור:
חופן צנוברים
2 כפיות שומשום קלוי

אופן הכנה

1) מטגנים את הבצל ל 2 דק

2) מכניסים את הבטטה , פלפל צ'ילי וערמונים ואת כל השאר מערבבים

3) מוסיפים את הפיטריות רק שהבטטה מבושלת ועוד כמה דק על הגז וזה מוכן

4) מפזרים צנוברים ושומשום ואפשר להגיש

פטריות שמפיניון עם ערמונים ובטטה ופלפל צ'ילי חריף-פיקנטי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים