מחממים
מחבת עם כף שמן ומוסיפים את העגבניות
מערבבים 3-4 דקות
מוסיפים את הגזר
מערבבים ל2-3 דקות
מתבלים ב..
רבע כף פלפל שחור
רבע כף כמון
חצי כף כורכום
חצי כף פפריקה בשמן
3 כפות רסק עגבניות
כף תבלין "כוסברה"
קורט מלח
קורט סוכר
מערבבים
ומוסיפים את כוס ששמרנו מקופסת החומוס
ו2 כוסות נוספות מהברז
מערבבים ומכסים
מבשלים כחצי שעה
מוסיפים את הדגים
מרטיבים אותם
בכף מהרוטב ומכסים
מבשלים כ15/20 דקות
על אש נמוכה