5-6 יח' פילה מושט להשרות במיץ לימון ומלח כרבע שעה,
בסיר שטוח לסדר-
6-8 שיני שום שלמות,4 פלפלים אדומים יבשים,גמבה חתוכה,חופן כוסברה קצוצה גס,
4 תפו"א בגודל קטן-בינוני פרוסות לעיגולים-מחצית מהכמות בתחתית הסיר מעליהם את הדגים
בכוס לשים 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה,כף צילי גרוס מתוק וחצי כף צילי גרוס חריף(למי שאוהב)
כפית כורכום,כף שטוחה מלח,ורבע כוס שמן לערבב הכל להוסיף מעט מיםולשפוך חצי מהכמות בתחתית והחצי השני מעל הדג והתפו"א למעלה
לפזר כוסברה קצוצה,להוסיף מים לפי הצורך לא הרבה,להביא לרתיחה
לבשל על להבה נמוכה מדי פעם לקחת מהרוטב בעזרת כף ולפזר מעל הדג,כאשר התפו"א רך זה מוכן