Share with:


צמחוני טבעוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

להשרות את הדג במלח ולימון לחצי שעה
לאחר חצי שעה לשטוף ולהניח בצד

להכין בקערית:
פטרוזילה
קוסברה
מלח
פלפל שחור
תבלין לדג
חצי לימון סחוט

לטבול את הדג בבלילה ובקמח ולטגן במעט שמן

תפוחי אדמה בתנור:
בקערה רבע כוס שמן זית שום מעט כורכום מלח גס אפשר להוסיף טימין או בזיליקום ולתנור.180 מעלות לחצי שעה .

פילה מושט
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים