Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

טעם מטורףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥🔥

פילה סלמון ללא עור חתוך לשבע חתיכות.
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1חבילה כוסברה קצוצה
צרור טימין קצוץ
2גזרים מגורדים
2 פלפל גמבה אדומה חתוכים לקוביות קטנות
2 לימונים סחוטים
חצי כטס שמן זית
מלח פלפל
150 גרם פיסטוק קצוץ
קמצוץ זעפרן מושרה ברבע כטס מים רותחים לחצי שעה. חשוב מאוד!!!

אופן הכנה:
מערבבים את החומרים בקערה.
מרפדים את התבנית עם חצי מהתערובת.
מניכים את הדג על התערובת.
את שאר התערובת מפזרים על כל חתיכת דג. מפזרים פיסטוק בנדיבות על כל חתיכה.
בתנור שחומם מראש
אופים 180 22 דקות

בהצלחה 🌹🌹🌹

פילה סלמון עשבי תיבול קראסט פיסטוק ברוטב לימון וזעפרן_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים