מצרכים:
חבילה של פילה עוף כ-20 יח'
או חזה עוף חתוך לרצועות.
אופן ההכנה:
שוטפים ומנקים את הפילטים מהשריר ומניחים בקערה.
מתבלים ב: מלח,פלפל שחור גרוס, תבלין גריל עוף,פפריקה מתוקה,כורכום ,רוטב צילי ורוטב סויה בסגנון סיני .
מערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.
מטגנים 1 בצל גדול חתוך לרצועות ב 2 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את הפילטים עם המרינדה ומבשלים כ10 דקות רבע שעה,מערבבים מידיי פעם, מוסיפים עוד מהרוטב צילי ומרוטה הסויה ומערבבים.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה עוד 10 דקות רבע שעה עד לצמצום הרוטב