מצרכים –
200 גרם שוקולד מריר
150 מייל שמנת מתוקה
2 כפות דבש
150 גרם בוטנים קלויים מלוחים מעט
50 גרם אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
קרם נוגט –
2 כפות קרם נוגט
1 כפית חמאה
100 מייל שמנת מתוקה
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה וחמאה לסף רתיחה מסירים מהאש מוסיפים את הנוגט מערבבים היטב לקרם חלק , מניחים להתקרר .
הכנה –
בסיר מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה מוסיפים דבש מערבבים ,מוסיפים שוקולד ומערבבים הכל יחד היטב .
מרופדים בנייר אפיה תבנית אינגליש קייק , ובתחתית התבנית מפזרים באופן אחיד את הבוטנים והפקאן ומעל מוזגים את תערובת השוקולד מכניסים למקפיא 20 דקות .
מוצאים מקשטים לפי רצונכם בקרם נוגט מכניסים למקפיא 20 דקות חותכים ומגישים ,מומלץ לשמור במקפיא או במקרר .