1 קג קמח
4 כפות שמן זית אפשר אחר
1 כף סוכר
1 כף מלח
2 וחצי עד 3 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים ,
לרוטב :
רסק עגבניות לפיצה
300 גרם גבינה מגורדת צהובה או מוצרלה
קופסה טבעות זיתים מסוננים
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים לבצק מלבד המלח כשהבצק מתאחד מוסיפים מלח ללוש כ7 דקות שמים את הבצק להתפחה מכסים בניילון נצמד, לאחר שתפח מחלקים את הבצק ל3 חלקים ,כל חלק מרדדים לעגול או מלבן שכבת בצק לא דק מסדים על נייר אפייה בתבנית של האפייה ,כשהבצק מרודד על הנייר להוסף 2 -3כפות מרוטב הפיצה מעל מפזרים טבעות זיתים ומעל לפזר גבינה מגורדת,מכניסים לתנור שחומם מראש על טורבו 180° תבנית עליונה ותבנית תחתונה לבדוק שהבצק בתבנית התחתונה קבל מעט צבע ,מחליפים בין התבניות ,את התחתונה לשים במקום הגבוהה וההפך
בהצלחה : גיטה סלע