פיצה אליפות….. מומלץ בחום
פיצה /חגית פרגון
חצי קילו קמח
כף שטוחה שמרים
כפית מלח
כפית סוכר
רבע כוס שמן
מים פושרים לפי הצורך
לשים את כל החומרים עד לקבלת בצק נוח
מכסים להתפחה
רוטב
חצי בצל קצוץ עם כף שמן עד להזהבה
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם
פפריקה חריפה כפית
מים עד לסמיכות רצויה בערך רבע כוס מערבבים היטב מבשלים כ 10 דקות מקררים
לאחר ההתפחה לשמן תבנית עם נייר אפיה למתוח את הבצק שיכסה את התבנית למרוח רוטב…גבינה מגורדת זיתים אורגנו בנדיבות…חום תנור 180 עד להזהבה..