Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גר קמח
2כפות שמרים
כפית סוכר
כפית מלח
2כוסות חלב פושר חם

לרוטב פיצה :
קופסה של עגבניות מרוסקות
מלח כפית
פלפל שחור כפית
כפית פפריקה חריפה
כפית פפריקה
כפית בזיליקום יבש
גבינה מגורדת לפיצה או אפשר לגרד בבית

הכנה לבצק.
לוקחים קערה שמים חלב שמרים מערבבים טוב שלא יהיו גושים מוסיפים מלח וסוכר מערבבים טוב ומוסיפים קמח בהדרגה ומערבבים הבצק מוצא קצת דביק וזה טוב ממשיכים ללוש עד שמתחבר שמים קצת שמן על הידיים ומתחילים להכניס אויר לבצק סוגרים ומתפיחים שעה עד שבצק מכפיל נפח.
בנתיים מכינים רוטב :
בסיר קטן שמים כל המרכבים של רוטב ומבשלים על אש קטנה עד שרוטב יהיה סמיך .מכבים אש מקררים.
הבצק מחלקים ל שתיים משמנים תבנית שמים חתיכה של בצק ומיישרים בתבנים עושים חורים באמצע שהבצק באפייה יתפח רק בצדדים מורחים רוטב שמים זיתים או פטריות ומעל גבינה מגורדת
ולתנור ל 200 מעלות עד שבצק זהוב בערך 20דק.
ובתאבון.

פיצה ביתית טעימה מאוד_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים