הכי טעימה
1/2 קילו קמח נפלאות מלא
1/2 קילו קמח לבן
1/4 כוס שמן
1 כף שמרים
מים פושרים
מלח
להכנה לקערה
מכניסים כל החומרים לקערה
מערבבים לשים בידיים.
מוסיפים מים פושרים. את המלח
הבצק אמור להיות קשה לא נוקשה
לשים היטב מוסיפים מים ולשים היטב
מכסים להתפחה בתנור 40 מעלות
מוצאים גושים קטנים. לשים מעט בידיים
מרדדים ומניחים בתבנית מרופדת
מורחים את הרסק. הגבינה ועל את הזעתר
חתיכות קטנטנות של אנשובי. זיתים קצוצים
ולתנור שחומם ל 190 מעלות להזהבה יפה
למילוי
רסק עגבניות מהול במעט מים.
גבינות מגוררות לפי טעמים
זעתר/ אורגנו
זיתים
אנשובי
הערה : לבסוף פיזרתי מעט פלפלת חריפה … לא חובה