Share with:


חלבי

אופן הכנה

שקית תערובת קמח שמאים של אוסם
חצי כוס קמח מצות
ביצה
שלושת רבעי כוס מים פושרים
מעט מלח
כפית סוכר
רבע כוס שמן זית
אם צריך להוסיף מים אפשר קצת יותר

ללוש היטב ולתת לנוח בערך שעה.

ללוש שוב ולשטח על תבנית חד פעמי לפיצה.

לחמם כמה דקות את התנור בחום בינוני.

להכניס את הבצק למספר דקות בלי הרוטב להוציא.

לפזר רוטב עגבניות בייתי מעל את הפטריות והזיתים מעל מוצרלה מגורדת ועלי אורגנו ולתנור כחצי שעה בחום בינוני גבוה.

לפזר מעל גבינת עיזים..

פיצה כשרה לפסח
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים