Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

שקית קמח כשלפ למאפים..
.4 כפות שמן,
כפית סוכר
מים כמה שנכנס בערך כוס וחצי ..אם חסר להוסיף בכפות .
לתת מנוחה לבצק חצי שעה ולפתוח.

לרוטב :
כף רסק עגבניות,
רבע כוס קטשופ,
מלח,
כף שמן זית
2 עגבניות חתוכות וכל תוספת שתבחרו
180 מעלות עד להשחמה

מתכון כתוב + סרטון להכנת פיצה מדהימה ,כשרה לפסח__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים