הכנת בצק הפיצה בקערה אחת.
100 גרם חמאה/ מרגרינה רכה.
להוסיף 2 ביצים.
1 כף מלח שטוחה
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן זית
1 יוגורט
לערבב היטב את כל החומרים ואז להוסיף
200 גר פירורי תערובת גבינות קשות
1 כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח קונדיטור ללא גלוטן
1/2 כוס קמח מצות דק.
ללוש היטב את התערובת ביד.
יוצא בצק רך וגמיש ועדין .
הכמות מתאימה לתבנית תנור אחת.
אני תמיד מכםעחה ובכמות הנוספת מכינה בורקסים, ממולאי גבינות, תפוחי אדמה, פטריות, מנגולד ועוד למיניהם.
לאפות כחמש דקות את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפיה בטמ' 200 מעלות.
להוסיף סומסום בשוליים, גבינות וכו.
למרוח במרכז שכבת הבצק רוטב פיצה, ולפנק את בני הבית בגבינות, פטריות, זיתים, בצל, תירס , אנשובי ועוד.
תכיני ותהנו.
תייגו אותי במעשה ידייכם להתפאר.
אוהבת💗