Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

הכנת הבצק:
2 ביצים גדולות
3/4 מים פושרים
2 כפות שמן זית
3 וחצי כוסות קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
מעט גבינת צהובה מגוררת ניתן 9%

תלושו היטב היטב ותרגישו אם צריך להוסיף מעט מים
לאחר שרידדתם בצק דק
שימו רוטב אפשר רוטב מוכן
או להכין עצמאית עם עגבניות מרוסקות ותבלינים ומעט רסק
מעל הרוטב פזרו גבינה מגוררת 9% צהובה ניתן להוסיף מעט מוצרלה גם
הוסיפו תוספת כגון זיתים ,עגבניות ועוד…
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה ובעבוע של הגבינה כ20 דקות

להצטרפות לקבוצה שלי : סוניה מתכוניה – Sonya Matconya לחצו כאן