זוכרים את הפיצה המושלמת שלוקח 5 דק' להכין, בערך 10 דק' לאפות ו-2 דקות לחסל?!
לא צריך להתפיח והכי חשוב, היא מותירה אחריה רק קערה אחת בכיור 😂
מצרכים לבצק:
1/2 ק"ג קמח תופח (3.5 כוסות מדידה)
1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
6 כפות גבינה לבנה
4 כפות שמן
כפית מלח
1 ביצה L
5 כפות מים
*רוטב פיצה-בזה רצוי להשקיע עוד כמה דק' ולהכין רוטב ביתי, זה משפר את טעם הפיצה לאין ערוך.
*300 גר' מוצלרה
*תוספות- מה שאוהבים
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל המצרכים לכדי בצק ולשים אותו 2-3 דק'
2. מורחים מעל רוטב פיצה, מפזרים מוצרלה ותוספות שאוהבים (אצלי מעדיפים בלי)
3. אופים בתנור שחומם מראש 180-200 מעלות טורבו כ-12 דק'
תהנו, הילה