מתכון:
500 גרם קמח רגיל
+ 500 גר קמח לחם חשוב מאוד!!!
2 כפות שמרים
כף מלח
1/4 כוס שמן
כ-3 כוסות מדידה מים פושרים …
אופן ההכנה: ללוש 5 דקות להתפיח כשעה….
לחלק ל-3 כדורים (בהתאם לגודל שרוצים)
לרדד במערוך כל כדור להניח בתבנית אפיה….
למילוי: לכל פיצה . 2 כפות רסק עגבניות
2 כפות קטשופ .
חצי כוס מים .
כפית אורגנו…
כפית תבלין לפיצה (לא חייבים)….
לערבב את החומרים ,למרוח על הבצק שבתבנית לפזר גבינה צהובה מגוררת בהתאם לכמות שאוהבים…(ניתן להוסיף מה שאוהבים כגון: פטריות, בצל ושאר ירקות)
לאפות בחום גבוה למספר דקות. ….
(להכפיל בכמות שאתם רוצים בהתאם לגודל הפיצה)