לרכיבים לבצק
1/2 קילו קמח מנופה
כף שמרים
כפית סוכר
כף טימין יבש
ביצה. מלח
1/2 כוס שמן / 1/2- חבילת חמאה
1-1.1/2 מים פושרים
כמה שהקמח סופח נוזלים
(ואם צריך להוסיף עוד קמח. להוסיף בהדרגה)
להכנת הבצק
לקערה מעבירים את החומרים.
לשים ומניחים להתפחה.
מרפדים תבנית תנור ןמעבירים
לתבנית את הבצק. מרדדים בידיים
על התבנית.אם הבצק מעט דביק
מרטיבים מעט ידיים.מורחים את
הרסק ושאר התוספות ומעבירים
לתנור שחומם מראש
ל-180-190 מעלות
למילוי
1/2 קילו גבינה צהובה.
צפתית. מוצרלה. בולגרית.
4-5 כפות רסק עגבניות
כפית טימין יבש
זעתר. אורגנו. אנשובי. זיתים.
בחירה לטעמכם
הערה
לאוהבי החריף
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מוסיף עינין על הפיצה
אפשר לחלק את הבצק לפיצות יותר קטנות