קילו קמח..
2 כפות שמרים לערבב..
2 כפות סוכר..
1/2 כוס שמן זית..
2 עד 3כוסות מים ..ללוש כשמתאחד לבצק להוסיף כף מלח ללוש במשך 10 דקות..לשמן טיפה את הבצק לכסות בנילון נצמד להתפחה..
הימים חמים לא לחכות לשעה התפחה ..אצלי תפח אחרי חצי שעה..תבדקו עד להכפלת הנפח שלא תיסתכנו בהתפחת יתר..
לחלק את הבצק לכדורים..לי יצא 2 פיצות גדולות ו 5 פוקצות .כל אחד לפי הגודל שרוצה..הפעם עשיתי אישיות
לא לשחק הרבה עם הכדורים כדי לא להוציא אויר..להתפיח עוד רבע שעה אפילו 10 דקות.. לרדד על ניר אפיה להעביר לתבנית למרוח רוטב פיצה .גבינה מגורדת זיתים וכל מה שאתם אוהבים חום הכי גבוה במשך 10 או 15 דקות..
את השוליים של הפיצה תמרחו במים יצא לכם קריספי..
פוקצות… למתוח את הבצק לצורה אובלית עם למרוח שמן זית אני שמתי גבינה בולגרית שפוררתי זיתים בצל עגבניות אורגנו ופלפל ..כל אחד לפי ראות עיניו אפשר שמן זית ומלח גס לתנור 10 עד 15 דקות..כשהפוקצות אפויות למרוח בשמן זית..
תקשיבו זה כל כך טעים בצק חלום…
הפעם הכנתי אישיות..
חילקתי ל20 כדורים של 50 גרם לפיצה..
ו7 פוקצות של 100 גרם כל כדור.
הכוס היא כוס מידה