4 כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
4 כפות שמן זית
1 ורבע מים חמימים
הכול במידה כוס חד פעמי לשתיה קרה
ללוש טוב להוסיף כפית מלח ללוש לקמח קערה להניח בצק לקמח לשים לתפיחה שעה
להכין רוטב מה שאוהבים
לרדד על ניר אפיה לפזר גבינה מגורדת בשולים ולקפל
למרוח מעט שמן זית מעל ולפזר שומשום למרוח רוטב…
לבשל 1 קופסת רסק עגבניות עם חצי כוס מים כף שמן לתבל כפית אורגנו מלח פלפל תבלין לפיצה
לערבב למרוח על הבצק לפזר תוספות מה שאוהבים זיתים מגולענים פטריות ולהתפיח שוב 15 דק ולתנור….
לאפיה של רבע שעה להוציא
לפזר גבינה ושוב לתנור ל10 דקות וזה מוכן לפזר אורגנו…